Radio FM: Music, News & Sports

Müzik Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 32.3 MB
  • Sürüm 8.3
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici RadioFM

Radio FM: Music, News & Sports indir. Müzik Oyunu kategorisindeki bu uygulama iPhone (mobil) içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Radio FM internet tabanlı Radyo istasyonlarını dinlemek için geliştirilmiş olan müzik dinleme uygulaması mobil cihazlar için geliştirilmiştir. Radio FM, İnternet Radyo Yayıncıları tarafından hazırlanan şarkıları, müzikleri, sohbetleri, haberleri, komedi programlarını, konserleri ve daha birçok türü dinlemenize olanak sağlar.

Diğer radyo uygulamalarının aksine, arayüz oldukça basit ve kullanımı kolay olacak şekildedir. İlk kez kullanan biri için bile oldukça sevimli bir uygulamadır. Artık yatağa giderken, Mobil internetinizin biteceğinden endişelenmeden en sevdiğiniz radyoyu dinleyin. Radio FM uygulamasındaki uyku zamanlayıcısını ayarlayın ve uygulama gerisini sizin için halletsin. Belirlediğiniz zamanda Radyoyu otomatik olarak kapatacaktır.

23 milyon dinleyiciden daha fazla kullanıcıya sahip olan Radyo FM mobil uygulaması kullanıcıları tarafından kaliteli bir uygulama olduğu kanıtlanmıştır. Sizde kaliteden şaşmayın ve Radyo FM uygulamasına sahip olun. 20.000 istasyonluk büyük rehberden bir seçim yapın ya da hala istediğinizi bulamadıysanız, bu eşsiz özellik sayesinde ne dinlemek istediğinizi uygulamayı geliştiren kişilere yazın ve istediğiniz radyoyu mümkün olduğunca hızlı şekilde getirmek için çalışsın. Akıllı hizmetleri kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Radyo FM uygulamasına sizde sahip olun. 

Radio FM: Music, News & Sports indir